Siirry pääsisältöön
Foodmood » Ajankohtaista » Tarjous – Late Lunch

Tarjous – Late Lunch

Uutiset

Tarjous voimassa 1.3 saakka

Lue myös

elo energeia interior
Catering

Järjestä tapahtumasi Ravintola Elossa

Etsitkö sopivaa tilaa juhliisi tai tapahtumaasi? Ravintola Elosta voit varata tilat ja kabinetit kokouksiin, yritystapahtumiin, juhliin ja opiskelijatapahtumiin. Mood Catering hoitaa tapahtumatarjoilusi.

Lue lisää
Mood-ravintolat on tunnustanut kasvisruoan merkityksen ympäristöystävällisenä vaihtoehtona ja sitoutunut edistämään ilmastokestävää ruokailua. Kasvisruoka tarjoaa lukuisia etuja sekä yksilöille että maailmanlaajuisesti.
Uutiset

Mood-ravintolat on mukana ilmastokestävässä ruokahankkeessa

Mood-ravintolat on tunnustanut kasvisruoan merkityksen ympäristöystävällisenä vaihtoehtona ja sitoutunut edistämään ilmastokestävää ruokailua. Kasvisruoka tarjoaa lukuisia etuja sekä yksilöille että maailmanlaajuisesti. Mood-ravintolat on päättäväisesti ottanut käyttöön toimenpiteitä, jotka tukevat kestävää kehitystä.

Lue lisää
elo ravintolan logo
Uutiset

Koe uutta Elossa!

Ravintola Elossa muokattiin ravintolan toimintoja vuoden vaihteessa, oheisesta kuvasta näet eri toimintojen sijainnit ravintolassa.Kehitämme asiakaspalvelua ja haluamme jatkossakin tarjota erilaisia toimintoja asiakkaillemme myös lounaalla.Isoimmat muutokset ovat: 1.

Lue lisää