Siirry pääsisältöön
Foodmood » Ajankohtaista » Mood ravintoloissa panostetaan raikkaaseen ruokaan ja hyvään asiakaspalveluun – ”Moodin porukka ei anna periksi”

Mood ravintoloissa panostetaan raikkaaseen ruokaan ja hyvään asiakaspalveluun – ”Moodin porukka ei anna periksi”

Uutiset

Ravintola-alan konkarin Niko Iloniemen mukaan ruoka on elämys, joka maistuu ja näyttää hyvältä. Tämä asenne näkyy Mood ravintoloiden ruokasaleissa, catering-palveluissa ja asiakaspalvelussa.

Pari vuotta Turussa toimineiden Mood ravintoloiden taustajoukkoihin kuuluvan Niko Iloniemen työpöydällä on myynti ja markkinointi sekä catering-palvelujen järjestäminen.

Alun perin Iloniemen työt Arkealla alkoivat Turun ylioppilaskylän ytimessä sijaitsevan Ravintolan Elon kehittämisen parissa. Ravintola Elon avauduttua Iloniemi nappasi itselleen kehitettäväksi muutkin Mood-konseptin alla toimivat ravintolat.

Varmuutta ja näkemystä ravintoloiden kehittämiseen Iloniemelle tuo pitkä kokemus alalta.

–Ravintola-ala vei minut mennessään jo pienenä poikana. Sittemmin pääsin myös opiskelemaan alaa. Ruuan ja ravintoloiden parissa olen työskennellyt niin Suomessa kuin ulkomaillakin, pääkaupunkiseudulta kotiseudulle Naantaliin töiden perässä palannut Iloniemi kertoo.

Ravintola-alassa Iloniemeä kiehtoo hyvän ruuan lisäksi elämysten sekä toimivien catering- ja tapahtumakokonaisuuksien rakentaminen asiakkaille.

–Arvostan eri maiden ruokakulttuureja ja perinteitä. Minulle hyvä ruoka ja hyvä viini ovat ”se juttu”.

Niko Iloniemi
Niko Iloniemi

Moodin pitkälle viety ravintolakonsepti näkyy ja maistuu

Mood ravintoloita on kaksi: erityisesti opiskelijoiden suosima Ravintola Elo ylioppilaskylässä ja yritysten suosiossa oleva Ravintola Energeia Itäharjun Infracityssä. Molempiin ravintoloihin ovat tietysti kaikki muutkin tervetulleita.

Mood ravintoloiden konsepti on suunniteltu pitkälle ja näkyy kauttaaltaan ravintoloiden ruokasaleissa ja ruokalistoilla. Lähtökohtana on, että ruuan pitää maistua ja näyttää hyvältä. Raikkaus näkyy ruuan esillepanossa, työasuissa, lautasissa ja aterimissa.

–Panostamme freesiin ruokaan, joka valmistetaan aina tuoreista raaka-aineista. Pyrimme tarjoamaan jokaisena päivänä vegaanisen vaihtoehdon ruokalistoillamme, Iloniemi sanoo.

Tasokas tekeminen näkyy myös catering-palveluissa, joita on tuotettu muun muassa yrityksille, urheilutapahtumiin ja yksityisjuhliin.

–Olemme hoitaneet cateringin 20 ruokailijan tilaisuuksista aina isompiin 600 hengen tapahtumiin asti. Teemme tarjoilut aina räätälöidysti asiakkaan tarpeen mukaan.

Moodeissa ei tietenkään unohdeta sitä kenties kaikkein tärkeintä, eli hyvää asiakaspalvelua, joka näkyy kaikessa toiminnassa. Moodin slogan onkin Good food, Good Mood.

–Henkilökuntamme on hyvin asiakaspalveluhenkistä. Katsomme aina yhdessä aina eteenpäin ja mietimme, miten asiat voisi tehdä entistä paremmin. Moodin porukka ei anna periksi, Iloniemi iloitsee.

Mikä Mood?

Mood ravintolat tarjoavat skandinaavisia herkkuja ja makuja maailmalta aina tuoreista raaka-aineista valmistettuna. Menujen ja tarjoilujen suunnittelusta vastaa ravintola-alalla pitkää uran tehnyt keittiömestari Jani Torkko, jonka käsissä ruokatarjonta saa aasialaiseen keittiöön vieviä vivahteita.

Ravintola Elo, Turun ylioppilaskylä, Inspehtorinkatu 12, Turku.

Ravintola Energeia, Infracity, teollisuuskatu 40, Turku.

Mood catering hoitaa erikokoiset juhlat vaativaankin makuun. Otamme vastaan toiveita ja pystymme suunnittelemaan juhliesi tarjoilut juuri sinun toiveidesi mukaan. Ota yhteyttä info@foodmood.

Seuraa Moodia somessa @moodravintolat.

foodmood.fi

Tervetuloa!

Lue myös

elo energeia interior
Catering

Järjestä tapahtumasi Ravintola Elossa

Etsitkö sopivaa tilaa juhliisi tai tapahtumaasi? Ravintola Elosta voit varata tilat ja kabinetit kokouksiin, yritystapahtumiin, juhliin ja opiskelijatapahtumiin. Mood Catering hoitaa tapahtumatarjoilusi.

Lue lisää
foodmood ravintola fiiliskuva
Uutiset

Mood – Elo 4.5

Ravintola Elo palvelee poikkeuksellisesti lauantaina klo 11.00 - 16.00. Lounasta tarjoilemme klo 15.00 saakka.

Lue lisää