Siirry pääsisältöön
Foodmood » Ajankohtaista » Mood-ravintolat on mukana ilmastokestävässä ruokahankkeessa

Mood-ravintolat on mukana ilmastokestävässä ruokahankkeessa

Uutiset

Mood-ravintolat on tunnustanut kasvisruoan merkityksen ympäristöystävällisenä vaihtoehtona ja sitoutunut edistämään ilmastokestävää ruokailua. Kasvisruoka tarjoaa lukuisia etuja sekä yksilöille että maailmanlaajuisesti. Ravintolamme on päättäväisesti ottanut käyttöön toimenpiteitä, jotka tukevat kestävää kehitystä.

Ilmastokestävä kasvisruoka -kampanja muuttaa suomalaista joukkoruokailukulttuuria kasvispainotteisempaan ja ilmastokestävämpään suuntaan. Kampanjan tavoitteena on sekä lisätä tietoa kasvisruokien ilmastokestävyydestä ja ravitsemuksellisesta monipuolisuudesta että madaltaa ruokapalveluiden kynnystä tarjota päivittäin ilmastokestävää kasvisruokaa asiakkailleen vapaasti valittavana vaihtoehtona.

Kampanja tarjoaa ruokapalveluille, joukkoruokailun asiakkaille ja päättäjille käytännön työkaluja, joilla ilmastokestävien kasvisruokien saatavuuden edistäminen helpottuu. Nettisivuilla on 30 ilmastokestävää ja kasvipohjaista pääruokareseptiä. Reseptit on suunnattu ruokapalveluille. Reseptipankin, kampanjointimateriaalien, tapahtumien, esitysten ja koulutuksien avulla kampanja tukee ilmastokestävien kasvisruokien tarjoamista ruokapalveluissa. Kampanja tekee laaja-alaista yhteistyötä ravintola-alan yritysten ja erilaisten yhdistysten kanssa.

Kasvisruoan ympäristöystävällisyys

Kasvisruoka on tunnetusti kevyempi vaihtoehto ympäristölle verrattuna eläinperäisiin tuotteisiin. Sen tuotanto vaatii vähemmän luonnonvaroja, vettä ja maaperää, ja se tuottaa vähemmän kasvihuonekaasupäästöjä. Mood-ravintoloiden näkökulmasta kasvisruoan suosiminen on yksi tehokkaimmista tavoista vähentää yrityksen hiilijalanjälkeä ja edistää kestävää ruokailua.

Toimenpiteet ilmastokestävän kasvisruoan edistämiseksi


Jatkuva sitoutuminen kestävään ruokailuun

Mood-ravintolat sitoutuu jatkuvasti kehittämään toimintaansa ja etsimään uusia tapoja edistää ilmastokestävää kasvisruokaa. Yritys uskoo, että yhdessä asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa se voi tehdä merkittävän eron ympäristön hyväksi. Kasvisruoka ei ole vain trendi, vaan se on kestävän tulevaisuuden perusta. Ravintolamme ovat valmiita olemaan johtava toimija tässä muutoksessa, tarjoten herkullisia ja kestäviä vaihtoehtoja asiakkailleen.

Lähde: www.ilmastoruoka.fi
Lue lisää yhtiömme ilmastotyöstä Vastuullisuus-sivuiltamme.

Lue myös

elo energeia interior
Catering

Järjestä tapahtumasi Ravintola Elossa

Etsitkö sopivaa tilaa juhliisi tai tapahtumaasi? Ravintola Elosta voit varata tilat ja kabinetit kokouksiin, yritystapahtumiin, juhliin ja opiskelijatapahtumiin. Mood Catering hoitaa tapahtumatarjoilusi.

Lue lisää