Juhlat

Catering

Mood-ravintolakonsepti on osa Arkean ravintolakokonaisuutta. Moodissa painottuvat vuosikymmenien ammattitaito henkilöstöravintolapuolella, suomalaiset raaka-aineet ja kestävän kehityksen ratkaisut. Mood-ravintolat tarjoavat niin skandinaavisia herkkuja kuin maailmalta tuttuja makujakin – aina tuoreista raaka-aineista valmistettuna. Ravintoloiden tarjonnassa näkyvät ajan ruokatrendit.

Moodissa panostetaan kehittämiseen ja kouluttamiseen. Food Lab on Moodin oma koulutuslaboratorio, jossa suomalaisen ruoka- ja ravintolamaailman huippuammattilaiset kouluttavat Moodin henkilökuntaa, tuotteita ja palveluita entistä paremmiksi asiakkaidemme tarpeet huomioiden.

Yksi osa Moodia on laadukas catering-toiminta. Meidän kauttamme onnistuvat niin muutaman hengen kokoiset illalliset, pienet perhejuhlat kuin satojen henkien kokoiset bileetkin. Näiden lisäksi otamme vastaan toiveita ja pystymme suunnittelemaan juhliesi tarjoilut juuri sinun toiveidesi mukaan. Tehdään yhdessä juhlistasi ikimuistoiset myös ruokatarjoilun osalta.

Yhteystiedot:
info@foodmood.fi
foodmood.fi

 

Juhlat
Juhlat
Juhlat